SamenMuziek

Menu

Ons team

Gunnar Graafmans is componist, workshopdocent, theatermaker en slagwerker. Een muzikale duizendpoot in de Wereldmuziek. Gunnar geeft in binnen en buitenland percussie workshops, produceert muziekclips en ontwikkelt lesmethodes voor muziekinstellingen en het onderwijs. Tevens heeft hij onlangs meegewerkt aan een muziekdocumentaire voor cultuurzender Brava.

Gunnar is afgestudeerd 1e graad schoolmuziek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en is tevens afgestudeerd uitvoerend en docerend musicus zowel klassiek slagwerk als lichte muziek slagwerk.

Örjan Graafmans is docent op de afdeling Junior Jazz College van het Sweelinck Conservatorium. Hij is tevens verbonden aan de muziekschool van Amstelveen als pianodocent. Örjan ontwikkelt lesmateriaal en geeft workshops oa. in samenspel en improvisatie voor kinderen. Buiten zijn werkzaamheden als docent is Örjan al jaren actief als solist en begeleider. Hij is afgestudeerd uitvoerend en docerend musicus piano en 1e graadsbevoegd schoolmuziek.

Simone Honijk is vocaliste en zangdocente. Simone is afgestudeerd aan het Sweelinck Conservatorium als uitvoerend musicus en zangpedagoge. Simone is aan SamenMuziek verbonden als adviseur stemtechniek en workshopdocent zang. Naast haar carrière als vocaliste is Simone bekwaam in zowel de CTV techniek van M. Sadolin als stem en improvisatie technieken voor kinderen en volwassenen.

Peter den Hollander is aan SamenMuziek verbonden als zakelijk en educatief adviseur. Hij geeft workshops bij diverse instituten en instellingen zoals de Haagse Hogeschool. Peter schreef voor de Pabo de methode Goochelen met Informatievaardigheden (uitgeverij Coutinho). Hij was projectleider van De Haagse Lente: een samenwerking tussen middelbare scholen en openbare bibliotheken. Voor Kennisnet ontwikkelde hij het online informatievaardigheden programma voor kinderen Digin. 

Jeen Rabs is afgestudeerd docerend en uitvoerend musicus gitaar. Hij is al jaren actief in het muziekonderwijs. Jeen geeft reguliere gitaar - en ensemble lessen op de Muziekschool van Zandvoort. Tevens geeft hij workshops door heel Nederland en doet hij internationale kunst- en muziekonderwijsprojecten in oa. Brazilië en Afrika. Daarnaast heeft hij voor gitaar een succesvolle groepsmethodiek voor kinderen ontwikkeld, en geeft hij regelmatig concerten in binnen en buitenland.